Ademcirkel

Benieuwd naar wat ademwerk is? Of ben je al ervaren en wil je gewoon graag de verbonden adem voelen en zakken in je lichaam? Ervaring met ademwerk is niet nodig. In deze 2 uur durende ademcirkel maken we eerst op een laagdrempelige manier kennis met de adem, waarna we een verbonden ademcirkel in gaan die Devika begeleidt.

Wat is de verbonden adem?
De techniek die we gebruiken is eenvoudig en je volgt het ritme dat jouw lichaam aangeeft. Zo is het ademen niet te intens en kom je in een natuurlijke cadans. Dit zorgt ervoor dat ons bewustzijn stil genoeg wordt om onopgeloste emotionele ballast en energieblokkades in je lichaam weer in beweging te zetten. Door dit alles te doorvoelen spoelen we onszelf schoon.

Wanneer is dit iets voor mij?

  • Je wil hoofd verbinden met lichaam. Er ontstaat meer lichaamsbewustzijn, en daarmee gepaard kun je focus, rust en verbinding met jezelf ervaren.
  • Je wil stress verminderen en diep ontspannen. Je zenuwstelsel komt tot rust, en emoties die al lange tijd in je draagt kunnen doorvoeld worden en een plek krijgen.
  • Je wil verbinden met jezelf. Je komt in verbinding met je innerlijke behoeften, en er kan bewustzijn ontstaan rondom eigen patronen. Zo kom je weer in je eigen natuurlijke balans, in je kracht.

Je gaat een avontuur aan in je eigen binnenwereld. Je wordt door mij begeleid door middel van woorden en aanraking, afgestemd op jouw unieke adempatroon. Na de cirkel is er tot 17.30 tijd voor een kopje thee, navoelen en rustig napraten. Je bent ook welkom om in je eigen cocon te blijven en meteen lekker naar huis te gaan.

Er is plek voor max. 6 deelnemers.

Je ticket koop je hier: Tickets Ademcirkel 12 November

Datum

12 nov 2022
Verlopen!

Tijd

15:00 - 17:00

Kosten

€35.00

Meer Info

Meer Lezen
Meer Lezen
QR code

Mirah Studio | KvK nr: 80401376 | IBAN: NL12 KNAB 0412 8379 94 | BTW-ID: NL003439828B44 | Algemene voorwaarden
Praktijk adres: Gageldijk 84B, 3566MG Utrecht