Individuele Ademsessie

In een individuele ademsessie ga je een reis in waarbij jouw persoonlijke adempatroon centraal staat.

Intentie

Voordat we de ademsessie starten is er tijd voor het zetten en verdiepen van jouw intentie. Met deze intentie als punt op de horizon ga jij je ademsessie in.

In de ademsessie word je begeleid in het bewust verbonden ademen. Door verbonden te ademen, maken we weer contact met die delen in ons waar we ooit weg zijn gegaan.

Doorvoelen

Ademen is voelen. Het lichaam heeft een feilloze intelligentie om jou te beschermen in moeilijke situaties of periodes. Op die momenten zet het lichaam in sommige delen van ons systeem de ademhaling op slot, omdat het op dat moment te pijnlijk is om te voelen.

Echter, die patronen blijven soms langer bestaan dan ze ons dienen. Door de adem weer uit te nodigen waar die ooit vertrokken is, kunnen niet-geïntegreerde ervaringen en -emoties de ruimte krijgen. Door die vastgezette ervaringen te doorvoelen, kunnen ze daarna losgelaten worden.

Begeleiding

Ik ben bij je tijdens dit proces, en ik observeer je adempatroon. Waar nodig zal ik je ondersteunen, en uitnodigen op de plekken die misschien spannend voelen. De magie van je laten begeleiden in een verbonden ademsessie is dat er iemand met je meekijkt. Iemand die kan zien waar je al aanwezig bent, en ook waar je het spannend vindt. In je eentje blijf je in dezelfde patronen bewegen omdat je ze zelf vaak niet meer ziet.

Doordat ik bij je ben en jouw adempatroon zie, kan ik je helpen juist die stap te zetten die misschien spannend voelt, maar die je wel juist bevrijding kan geven. Zo kom je weer in contact met je natuurlijke staat. Het rusten in de bron van kracht en vrede in jezelf geeft je het gevoel van thuiskomen.

Kom je de adem ervaren?