XL Les: de kracht van de adem

De volgende workshop bij Yogapoint Zuilen is weer gepland! Samen met Linde Crijns geef ik weer een workshop in de Bewust Verbonden Adem.

π–πšπ­ 𝐠𝐚𝐚𝐧 𝐰𝐞 𝐝𝐨𝐞𝐧?
In deze deep-dive in de verbonden adem ervaar je hoe je door middel van de adem in contact kunt komen met jezelf. Door de adem uit te nodigen in ons lichaam, komen we in een natuurlijke staat waarin we kunnen voelen wat er op dit moment in ons leeft.

In deze workshop gaan we:

πŸ”Έπ‡π¨π¨πŸπ π―πžπ«π›π’π§ππžπ§ 𝐦𝐞𝐭 π₯𝐒𝐜𝐑𝐚𝐚𝐦. Meer lichaamsbewustzijn, focus, rust en verbinding met jezelf.

πŸ”Έπƒπ’πžπ© 𝐨𝐧𝐭𝐬𝐩𝐚𝐧𝐧𝐞𝐧. Je zenuwstelsel komt tot rust, en emoties die al lange tijd in je draagt kunnen doorvoeld worden en een plek krijgen.

πŸ”Έπ•πžπ«π›π’π§ππžπ§ 𝐦𝐞𝐭 𝐣𝐞𝐳𝐞π₯𝐟. Je komt in verbinding met je innerlijke behoeften, en er kan bewustzijn ontstaan rondom eigen patronen. Zo kom je weer in je eigen natuurlijke balans en in je kracht.
Wat is de verbonden adem?

De techniek die we gebruiken is eenvoudig en je volgt het ritme dat jouw lichaam aangeeft. Zo is het ademen niet te intens en kom je in een natuurlijke cadans. Dit zorgt ervoor dat ons bewustzijn stil genoeg wordt om onopgeloste emotionele ballast en energieblokkades in je lichaam weer in beweging te zetten. Door dit alles te doorvoelen spoelen we onszelf schoon.

Er is plek voor max. 10 deelnemers. Tickets bestel je via de volgende link: https://yogapoint.nl/zuilen-workshops/

Tags:

Datum

04 jun 2022
Verlopen!

Tijd

15:00 - 17:15

Kosten

€37.50
Yogapoint Zuilen

Locatie

Yogapoint Zuilen
Website
https://yogapoint.nl/zuilen-workshops/

Organisator

Yogapoint Zuilen
QR code

Mirah Studio | KvK nr: 80401376 | IBAN: NL12 KNAB 0412 8379 94 | BTW-ID: NL003439828B44 | Algemene voorwaarden
Praktijk adres: Gageldijk 84B, 3566MG Utrecht