Privélessen

Een uur voelen in je eigen thema

Privéles

Wat doen we in een privéles? in een privéles ligt de focus geheel op waar jij op dit moment aandacht voor wil. Uit ervaring weet ik dat het heel verrijkend kan zijn als een les precies aansluit op jouw ervaring en gevoelsleven. Het is soms fijn om in een compleet ontspannen staat je open te stellen voor een thema dat dicht bij je ligt, en jezelf de ruimte te geven om het meer vanuit je gevoel en je onderbewuste te benaderen. Dit thema kan van alles zijn; fysieke, mentale en emotionele thema’s kunnen allemaal het onderwerp zijn van je privéles.

Hoe gaat een privéles in zijn werk

Allereerst zullen we een korte online intake doen van 10 minuten waarin je me vertelt over jouw intentie of thema. Daarna maak ik een les speciaal aangepast op jouw wensen, en waarin jouw thema leidend is. Deze les verzorg ik dan voor jou: je mag je een uur lang compleet ontspannen terwijl ik je door de les begeleid. Dit kan zowel fysiek als online.

Een aantal voorbeelden van thema’s die leidend kunnen zijn voor een privéles zijn:

  • Een fysieke focus: werken aan pijn in je rug, of een andere pijnlijke plek in je lichaam die extra aandacht verdient
  • Een mentale focus: meer ontspannen en ruimte maken voor jezelf, of je merkt dat je veel in je hoofd zit en behoefte hebt aan aarding
  • Een emotionele focus: je hebt last van angst of een onveilig gevoel. 

De les zelf zal een uur duren, en daarna mag je lekker in je eigen cocon blijven. Je hoeft dus niet direct een reactie te geven of ter plekke gaan verwerken wat naar boven is gekomen. De effecten van Yin Yoga en ademwerk werken langer door dus je kunt de effecten nog een tijd na de les voelen doorwerken. Laat het rustig in jouw tempo over je heen komen. Als je nog een terugkoppeling wil en je ervaring wil bespreken, dan kan dat nadat het allemaal is aangekomen.

Prijs: de intake en privéles samen (70 minuten in totaal) is 59 euro. 


Wat mensen zeggen

Recentie 1

blabla

recentie 2

blabla

Recentie 3

blabla