Workshop Ademwerk op Potluck Festival

Het Potluck Festival is een heerlijke dag in het park waarop je niets hoeft, waarop je mee mag doen met allerlei workshops, nieuwe vrienden kan maken, de keuze hebt uit een overvloed aan lekkere hapjes en je heerlijk in het gras van het weer en elkaar kan genieten. Een dag waarop iedereen welkom is, van jong tot oud, en dat helemaal op donatiebasis. Dat is het Potluck Festival!

Op zaterdag 10 september organiseert Infinite Flow samen met Eigentijdse Jongeren, Mandira en Play in het Griftpark het Potluck Festival. Het doel is om te verbinden, mensen dichter bij zichzelf en bij elkaar te brengen. Te zien hoe mooi andere mensen zijn als alle muurtjes wegvallen.

De laatste editie van het Potluck Festival in 2018 werd een enorme gezellige picknick met zo’n 300 mensen. Dit jaar wordt een extra speciale editie, omdat alle opbrengsten gaan naar Stichting Vluchteling.

❤ Programma ❤

Op het Potluck Festival is er natuurlijk een grote potluck, waarbij iedereen iets lekkers te eten en drinken meeneemt om samen te delen. Dat betekent dat er onwaarschijnlijk veel lekkere hapjes zijn, de hele dag door!

Naast alle ruimte om te doen en laten waar jij zelf zin in hebt, is er ook een programma op het festival. Hierbij vast de voorlopige planning, er komen hoogstwaarschijnlijk nog workshops bij 🙂

Area 1

13:30-15.00 Acro Yoga (Roald Penning en Marijke van der Linde)
15:30-16:30 Stembevrijding (Anke Vrijsen)
17:00-18:30 Ademwerk (Devika Vorstermans)
19:00-20:00 Mantracirkel (Dirk Broenink & friends)

Verder is er ook dit jaar weer een kledingruil. Heb je kleren die je niet meer fijn vindt of die net niet lekker passen? Neem ze mee en ruil ze in voor andere kleren die wel helemaal passen bij de jij van nu. Met een speciale oproep voor de mannen: laten we ervoor zorgen dat er ook qua mannenkleding genoeg te kiezen valt! Hoewel alle mannen die de vorige keer in rokjes eindigden het ook prima naar hun zin hadden 😉

❤ Meedoen ❤

Zet jezelf op aanwezig in het Facebookevenement, dan blijf je op de hoogte van alle nieuws en updates!

En nodig ook vooral je vrienden, kinderen, buren en toevallige voorbijgangers uit. Iedereen is welkom, van jong tot oud en samen maken we er een fantastisch feest van. Op de dag zelf ben je heel welkom om bij te dragen door foto’s te maken, te vrijwilligen of door workshops muzikaal te begeleiden.

Kinderen zijn van harte welkom! Er is geen apart kinderprogramma, omdat er genoeg is voor ze om zich te vermaken. Ook kunnen ze spelen in de speeltuin, het kleine pierenbadje, in het park, etc.

❤ Donaties ❤

Het hele festival is op donatiebasis en alle opbrengsten gaan naar Stichting Vluchteling. Deze stichting helpt mensen in crisisgebieden en zorgt ervoor dat ze medische hulp, voedsel en onderdak krijgen. Het gaat bijvoorbeeld om vluchtelingen in Oekraïne maar ook in andere onveilige gebieden zoals Syrië, DR Congo en Myanmar.

Iedereen, van muzikanten tot workshopgevers tot organisatie, werkt op vrijwillige basis om dit goede doel te supporten. Daarom stellen we het erg op prijs als je van tevoren een ‘kaartje’ voor het festival wil kopen, waarmee je een donatie doet. De prijs van het kaartje kan je afstemmen op wat je kan missen (10, 15 of 20 euro, of een zelfgekozen bedrag). Mocht je echt geen geld kunnen of willen geven ben je natuurlijk toch van harte welkom. Wellicht kan je op een andere manier iets bijdragen!

Ticket van 10 euro:
https://tikkie.me/pay/nigqglne81mlntpluf6h
Ticket van 15 euro:
https://tikkie.me/pay/762f9tm7ddcc1s5un0ma
Ticket van 20 euro:
https://tikkie.me/pay/g8qsao7edpd2v5rbd6ki

Kies zelf een bedrag:
https://tikkie.me/pay/hup7ivkrqm19uqhoqcd2

Op de dag zelf zal er ook de mogelijkheid zijn om (mobiel) een donatie te doen.

❤ Locatie ❤

De locatie is het prachtige Griftpark in Utrecht. We zitten helemaal in het uiterste noordwesten van het park, achter de uitzichtheuvel en de kinderboerderij. Afhankelijk van de drukte die dag kan het zijn dat we een ander veld kiezen, of ook op extra velden gaan zitten.

❤ Achtergrond ❤

Het Potluck Festival is een bewust minimalistisch opgezet festival, zodat het zonder veel organisatiewerk in een paar weken neergezet kan worden. We werken zonder budget en zonder opbrengsten. Waarom? Om te laten zien dat er geen geld of veel tijd nodig is om iets moois te organiseren. Het doel is om mensen te verbinden en te laten zien hoe mooi mensen kunnen zijn. Het concept is bedacht door Sebastiaan van der Made.

Deze editie wordt georganiseerd met Mirjam Aaryana van Infinite Flow. Zij richt zich op een leven vol connectie en ware intimiteit. Meer info vind je hier: https://linktr.ee/mirjam.infiniteflow

❤ Hoe kom je er ❤

Met het OV:
Vanaf Utrecht CS: neem bus 7 (richting Voordorp) of bus 55 (richting Maartensdijk) naar halte Eykmanplein, of bus 1 (richting Overvecht) naar halte Willem van Noortplein.

Vanaf Utrecht Overvecht kan je er eenvoudig heen wandelen.

Met de auto:
Het meest nabije adres is Van Swindenstraat 59 in Utrecht. Let erop dat het in de stad betaald parkeren is. We moedigen je aan om te carpoolen: wil je met iemand meerijden of heb je nog plek vrij in de auto? Laat het vooral weten.

Woon je in Utrecht? Kom lekker op de fiets!

Tot dan in het park!

Datum

10 sep 2022
Verlopen!

Tijd

Het festival duurt de hele dag, mijn workshop vindt plaats op deze tijd.
17:00 - 18:30

Meer Info

Meer Lezen
Griftpark Utrecht

Locatie

Griftpark Utrecht
Website
https://www.facebook.com/events/704447010617504
Mirjam Aaryana

Organisator

Mirjam Aaryana
Website
https://linktr.ee/mirjam.infiniteflow
Meer Lezen
QR code

Mirah Studio | KvK nr: 80401376 | IBAN: NL12 KNAB 0412 8379 94 | BTW-ID: NL003439828B44 | Algemene voorwaarden
Praktijk adres: Gageldijk 84B, 3566MG Utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *